Valikko Sulje

PALVELUT

Reseptilääkkeiden suoratoimitus
Suoratoimitus tarkoittaa, että asiakaspalvelupisteissämme voit hoitaa kaikki apteekkiasiasi alusta loppuun asti, eikä sinun tarvitse jonottaa erikseen ulosmeno kassalle. Reseptilääkkeiden toimituksen yhteydessä saat lääke- ja hintaneuvonnan lisäksi halutessasi tietoa yhteisvaikutuksista ja esimerkiksi lääkkeen sopivuudesta iäkkäille tai raskaana oleville.

Itsehoitolääkkeet ja muut terveyttä ja hyvinvointia edistävät tuotteet
Valikoimistamme löydät Itsehoitolääkkeiden lisäksi muun muassa monenlaisia ravintolisiä, ihon- ja haavanhoitotarvikkeita, apteekkikosmetiikkaa, hygieniatuotteita ja lemmikkien hoitotuotteita. Asiantunteva farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa sinua lääkkeisiin liittyvissä valinnoissa.

E-reseptien uusintapyynnöt
Voimme lähettää e-reseptien uusintapyynnöt sähköisesti tai tarvittaessa puhelimitse. Sähköisten uusintapyyntöjen lähettäminen on kanta-asiakkaille ilmainen. Puhelimitse uusittavista resepteistä perimme maksun.

Koneellinen annosjakelu
Meiltä saat halutessasi säännöllisessä käytössä olevat lääkkeet koneellisesti valmiiksi jaettuina. Lääkkeet toimitetaan kahden viikon välein jaeltuina kertakäyttöisiin annospusseihin. Palvelu parantaa lääkehoidon turvallisuutta ja edistää lääkehoidon onnistumista. Annospussien mukana annetaan joka kerta mukaan myös päivitetty lääkekortti. Erityisen hyödyllinen palvelu on niille, joilla on useita lääkkeitä jatkuvassa käytössä tai vaikeuksia lääkkeiden ottamisessa tai muistamisessa. Asiakkaan kokonaislääkitys tarkastetaan yhteistyössä lääkärin kanssa ennen annosjakelun aloittamista.

Tuotteiden ennakkotilaukset
Jos tarvitset tuotteita joita meillä ei ole valikoimissa, niitä saadaan yleensä tilattua melko nopealla aikataululla. Tilaukset voi tehdä puhelimitse tai asioimalla liikkeessämme. Lääkehaku-palvelusta voit tarkistaa etukäteen onko tarvitsemaasi lääkettä meillä varastossa. Lääkehaku-palvelun pääset osoitteessa http://www.apteekki.fi

Tiliasiakkuus
Tiliasiakkuus on kätevä tapa hoitaa lääkekustannukset. Se sopii mainiosti muun muassa kotisairaanhoidon asiakkaille. Suoraveloitussopimuksesta on sovittava oman pankin kanssa. Kysy meiltä lisää tiliasiakkuuden perustamisesta.

Reseptiasiakirjat
Meiltä saat reseptilääkkeisiin liittyvät dokumentit ulkomaanmatkoja ja vakuutuksia varten: Reseptien ulkomaankopiot, Schengen-todistukset, e-reseptien yhteenvedot ja laskelmat.

Lääkejätteiden vastaanotto
Voit tuoda vanhentuneet lääkkeet ja muun lääkejätteen meille. Toimitamme ne eteenpäin ongelmajätelaitokselle turvallista hävitystä varten. Tiesithän, että lääkkeitä ei saa hävittää kotitalousjätteiden mukana, eikä laskea viemäriin. Palautathan lääkejätteet apteekkiin läpinäkyvässä pussissa: tabletit irrallisina tai liuskoissa ja voiteet ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissaan. Kerro apteekissa, jos lääkejätteesi sisältää jodia, ruiskuja tai neuloja, sytostaatteja tai elohopaa. Näin tiedämme lajitella ne erikseen. Tyhjät lääkepakkaukset ja astma-annostelijat voi hävittää itse sekäjätteen mukana. Myös pesuaineet, vitamiinit ja kosmetiikka ovat talousjätettä. Kemikaaleja, liuottimia, paristoja tai muita ongelmajätteitä apteekki ei ota vastaan.

Hoitokotien ja terveydenhuollon yksiköiden lääketilaukset
Toimitamme lääkkeitä myös palveluasumisen ja terveydenhuollon yksiköihin. Potilaita koskevat tilaukset hoituvat näppärästi Easymedi -tilausjärjestelmän avulla, jonka saa maksutta käyttöön tullessa meidän asiakkaaksemme. Lääketilauksiin liittyvät kysymykset ja tarjouspyynnöt voit lähetää sähköpostilla apteekki@kuopionensimmainenapteekki.fi

Palveluhinnasto

E-reseptin uusimispyynnön lähettäminen
Normaalihinta 1 € / resepti
Avainasiakashinta 0 € / resepti

Reseptien uusiminen puhelimitse
Normaalihinta 4 € / puhelu

Annosjakelu (dosettiin tai pusseihin)
Normaalihinta 8 € / viikko

Yksittäisen lääkkeen jakaminen
Normaalihinta 2 € / lääke (+pakkausmateriaali)

Reseptin ulkomaan kopio
Normaalihinta 2 € / resepti
Avainasiakashinta 0 € / resepti

Schengen-todistus
Normaalihinta 8 € / lääke
Avainasiakashinta 5 € / lääke

Laskelman tulostaminen toimituksen yhteydessä
0 €

Laskelman tulostaminen jälkikäteen
Normaalihinta 2 € / ostokerta
Avainasiakashinta 0 € / ostokerta

Laskutuslisä
5 €

Pussi
20 senttiä

Hinnasto voimassa 1.6.2020 alkaen.